Zara Ouezghar (O+, Erasmus MC)

Wie helpt Zara Ouezghar?

Vandaag delen we de oproep van Zara Ouezghar, 67 jaar, uit Rotterdam.

Haar bloedgroep is O-Pos. Nierfunctie: 5 %. Dialyseert. is transplantabel. Traject verloopt in Erasmus MC Rotterdam

“Mijn naam is Charifa en ik plaats deze oproep voor mijn moeder Zara. Ik zou jullie willen vragen aub om deze post zoveel mogelijk te delen.

Wie wilt mijn moeder helpen aan een nieuw leven d.m.v. nierdonatie bij leven?

In de loop van de jaren zijn de nieren van mijn moeder steeds meer achteruit gegaan en sinds afgelopen jaar in een keer naar 5 procent. Haar wereld is in een fractie van een seconde veranderd en wij staan nu stil.

Ze staat nu enkele maanden op de wachtlijst voor een nier van een overleden donor… Echter kan dit jaren duren en wij zijn bang dat zij dit niet zo lang kan volhouden. De dokters raden ons nu aan om actief op te zoek gaan naar een levende donor, want de tijd dringt.

Ze dialyseert 3 x per week in het ziekenhuis. Dialyse is een tijdelijke oplossing en vraagt dagelijks een hoge tol van haar lichaam. De rest van de (gezonde) gezins(leden) is jammer genoeg geen match.

Ik snap dat wij nog al wat vragen. Met goede hoop deel ik dit bericht. Hoop is hetgeen waar wij ons aan kunnen vasthouden. Ook als je ons niet kan helpen, deel het Facebookbericht in je eigen omgeving: daarmee help je mijn moeder ook enorm!!! ❤️❤️

Alvast bedankt ❤️Met vriendelijke groet, Charifa”

– Liken van onze Facebookpagina vergroot het bereik. Hoe groter het bereik, hoe meer bekendheid, hoe groter de kans op het vinden van een donornier/match.

Meer info: mailen naar info@doneereennierbijleven.nl

Op deze website staan ook ervaringen van andere nierdonoren.

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting.

Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.