Antoine Putter (A+, Erasmus MC)

Vandaag (8 september 2023) ontvingen we onderstaand bericht.

Wij wensen Antoine een voorspoedig herstel en veel geluk met de mogelijkheden die nu weer voor hem open liggen 🙏🍀

“Beste allemaal,

Na een poos jullie facebookpagina te hebben gevolgd heb ik verleden jaar een oproep gedaan en jullie hebben deze dit jaar er nog eens opgezet.

Ik wil jullie meedelen dat ik afgelopen maandag ben getransplanteerd. Alles gaat voorspoedig, ik voel me elke dag beter en ik heb nu dus al 5 dagen niet hoeven te dialyseren.

Ik dacht ooit eens ergens gelezen te hebben dat jullie dit graag willen weten, vandaar even dit korte berichtje.

Heel erg bedankt voor het destijds plaatsen van mijn oproep, heel veel respect dat jullie dit doen en heel veel succes en mooie toekomstige succesverhalen toegewenst vanuit het Erasmus MC!

Met een mooie, zonnige groet,

Antoine Putter”

Wie helpt Antoine Putter?

Vandaag delen we de oproep van Antoine Putter, 45 jaar, uit Schiedam.

Zijn bloedgroep is A-Pos. Nierfunctie 2 a 3 %. Dialyseert 3 x per week. Transplantabel. Traject verloop in het Erasmus MC Rotterdam

Oproep van Antoine: “Mijn naam is Antoine, 45 jaar jong en nierpatiënt sinds 2014 (na een scepsis) waarbij ik in 2014 heb gedialyseerd, daarna tot 2020 niet en sinds oktober 2020 weer 3 keer per week, momenteel solo thuis na intensieve trainingen bij Dianet. Ik moest thuis verbouwen maar ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Het geeft mij de vrijheid om zelf te bepalen wanneer ik dialyseer.

Ik werk sinds kort ook weer fulltime, 5 dagen in de week (na bijna 2 jaar ziektewet) omdat ik de dialyses niet mijn leven wil laten bepalen en ik wil laten zien nog steeds mijn steentje in de maatschappij te kunnen bijdragen.

Ik werk 3 dagen op kantoor en 2 dagen thuis. De thuisdagen werk ik tot 16.00 uur om daarna te gaan dialyseren. In het weekend bepaal ik zelf of ik zaterdag of zondag dialyseer. Het enige wat mij beperkt is nog het gebrek aan energie om naast de dialyse en mijn werk nog een sociaal leven te hebben. Ik lig op niet-dialysedagen om 19.00 uur op bed en na een werk/dialyse combi ben ik te moe om nog iets te doen.

Ik zorg tevens voor mijn moeder die lichamelijk veel problemen heeft en daardoor ben ik erg moe. Ik doe het echter met liefde omdat zij ook altijd heeft klaargestaan voor mij in de zwaarste periode van mijn leven in 2014.

Verder is er geen energie over om nog andere, sociale, dingen te doen en omdat ik ook nog gewoon voor mijn moeder wil zorgen zou ik heel graag een oproep willen plaatsen.Helaas is er in mijn familie en in mijn vriendenkring geen donor.

Met een hartelijke groet en alvast heel erg bedankt voor alles wat jullie voor mij (en alle nierpatiënten) kunnen betekenen. Antoine Putter”

Liken/volgen van deze fb-pagina helpt. Hoe groter het bereik, hoe groter de kans op het vinden van een matchende donor ?

Wilt u Antoine helpen? Wilt u meer informatie over nierdonatie bij leven? Mail ons: info@doneereennierbijleven.nl Meer info ook op onze website www.doneereennierbijleven.nl

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting. Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.