Bram Braaksma

Update: Wij hebben het bericht ontvangen dat Bram in juni 2022 getransplanteerd is.

Wij wensen Bram en de donor een goed herstel en een goede gezondheid.

Bram is 35 jaar, bloedgroep AB (kan dus ontvangen van O, A, B, AB).

“Nooit verwacht dat ik dit zou doen. Op sociale media mij zelf zo bloot geven. Mijn naam is Bram, 35 jaar oud en heb een samengesteld gezin met 5 kinderen.

Ben erg ondernemend, werk nog en ben nog bezig met een vervolg opleiding. Dit ga ik alleen niet volhouden tot dat er een nieuwe nier voor mij is!

In 2018 ben ik er achter gekomen dat ik last heb van een chronische nierfilterontsteking. Nadat dit een tijdje stabiel is gebleven gaat het nu allemaal in een stroomversnelling achteruit. Mijn nierfunctie was bij de laatste meting 18%. Helaas gaat mijn nierfunctie elke week met 1% achteruit. Deze ligt nu waarschijnlijk nog lager. Helaas gaat de tijd mij inhalen en ben ik genoodzaakt om de tijd te overbruggen d.m.v. dialyseren.

De onderzoeken en verplichte gesprekken zijn voor mij nu in volle gang, maar omdat ik een gunstige bloedgroep heb, AB positief, en ik nog maar 35 jaar ben zijn ze bereid om voor een eventuele potentiële donor de gesprekken eerder te gaan starten nog voordat ik zelf groen licht heb gekregen.

Ik ben onder behandeling in het MCL Leeuwarden. Het verlangen naar een nier is voor mij zo groot dat ik hoop via deze weg iemand te vinden die bereid is mij te helpen.”

Denk er over na en mail ons: info&doneereennierbijleven.nl ??

?Like jij onze Facebookpagina al? Ook dat vergroot het bereik ?