Henrie Peters (A+, Radboud UMC)

Vandaag delen we de oproep van Henrie Peters, 41 jaar uit Bennekom

Zijn bloedgroep is A-Pos

Nierfunctie: 15 %

Dialyseert nog niet

Transplantabel

Traject verloopt Radboud UMC Nijmegen

“Hoi,

Ik ben Henrie Peters, 41 jaar en vader van twee prachtige meiden van 7 en 2 jaar. En liefhebbende man van Danielle Peters.

Ik weet inmiddels een jaar of 7 dat ik verslechterde nieren heb door een aandoening genaamd tubulo-interstitiele nefritis en terminaal nierfalen. Waarvan de laatste 2 jaar het snel slechter is geworden.

Inmiddels werken mijn nieren nog voor 15%. We zijn inmiddels alles in werk aan het zetten voor dialyse. Toch blijven we hopen dat er misschien nog voor die tijd een geschikte donor gevonden wordt. We hebben zelf al het een ander geprobeerd om een donor te vinden. Helaas zijn er al 2 donoren afgewezen. En ben ik nu op andere manieren aan het zoeken.

Als er een geschikt donor gevonden wordt zou dit veel voor mij en mijn gezin betekenen.

Vooral de kleine dingen die een vader doet met zijn kinderen mis ik. Zoals een potje voetballen of lekker een middagje zwemmen. Maar ook samen fietsen naar de kinderboerderij. Of samen met mijn vrouw en onze hond een lekkere boswandeling maken. Deze dingen zijn op dit moment te veel voor mij. Ik wil ze graag hun vader en man teruggeven van vroeger. En samen met hun nog vele mooie herinneringen maken.

Ik weet dat het veel gevraagd is om een nier aan een onbekende te doneren. Maar weet dat het mogelijk is.

Als er vragen zijn of je wilt meer over mijn situatie weten stuur me dan gerust een berichtje via Stichting Doneer een Nier bij Leven.

Alvast bedankt als u de tijd heeft genomen om dit te lezen en ik zou het erg op prijs stellen als u dit bericht zou willen delen.

Vriendelijk bedankt namens mijn vrouw, kinderen en mijzelf.

Groetjes Henrie Peters”

– Liken van onze Facebookpagina vergroot het bereik

Hoe groter het bereik, hoe meer bekendheid, hoe groter de kans op het vinden van een donornier/match.

Meer info: mailen naar info@doneereennierbijleven.nl

Op deze website staan ook ervaringen van andere nierdonoren.

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting.

Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.