Nancy de Witt (A+, Erasmus MC)

Wie helpt Nancy de Witt?

Vandaag delen we de oproep van Nancy de Witt, 52 jaar uit Oosterhout.

Haar bloedgroep is: A-Positief

Nierfunctie: 11 %

Dialyseert: Nee

Transplantabel: Nog niet

Traject verloopt in: Erasmus MC Rotterdam

“Hallo, ik ben Nancy en ben 52 jaar. Op mijn 15e levensjaar kreeg ik diabetes mellites type 1. Het is bij mij hoofdzakelijk stressgerelateerd.

Alle bijverschijnselen van diabetes I heb ik voorbij zien komen, waaronder o.a. retinopatie (ogen). Ook mijn nieren zijn in de loop der jaren aangetast en ik heb nu sinds 2019 nierinsufficiëntie 11 %.

Ik had verschillende nierdonoren, waarvan er één uitsprong als de perfecte match. Twee jaar geleden kreeg ik echter een acute hartinfarct. Er werden stents geplaatst, maar omdat die zich moeten ‘settelen’, werd de operatie een jaar uitgesteld.

Intussen zijn we bijna twee jaar verder, maar helaas kreeg nu mijn perfecte donor een hartinfarct en moest enkele omleidingen ondergaan. Hierdoor is natuurlijk mijn laatste nierdonor afgekeurd.

Dat betekent dat ik weer op zoek ben naar een nieuwe donor. Ik heb zelf bloedgroep A, maar bloedgroep O zou natuurlijk ook goed zijn.

Ik hoop dat er iemand is met de juiste match, dus alsjeblieft, voel je je aangesproken? Meld je dan.

Ps delen is lief!!!❤️❤️❤️

Met vriendelijke groet,

Nancy”

Liken van onze Facebookpagina helpt🙏

Hoe groter het bereik…..hoe meer bekendheid….hoe groter de kans op het vinden van een match.

Wilt u meer informatie over nierdonatie bij leven?

Mail ons: info@doneereennierbijleven.nl

Meer info ook op deze site: www.doneereennierbijleven.nl

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven en een oproep te kunnen plaatsen.

Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting.

Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.