Hetty van Toor

Update: onder ” Ervaringen” staat het verhaal van Hetty en haar donor.

UPDATE: Hetty heeft inmiddels een match gevonden met een donor bij leven. De transplantatie heeft inmiddels succesvol plaatsgevonden. Wij wensen de ontvanger en donor veel sterkte met het herstel een een gezond leven.

Wie helpt Hetty?

Vandaag delen we de oproep van Hetty, 57 jaar, bloedgroep O Pos. Hetty is bekend in het Radboudumc Nijmegen.

“Hallo allemaal! Ik ben Hetty, 57 jaar, heb bloedgroep O-positief en ik ben op zoek naar een donor! Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben wij twee kinderen en twee kleinkinderen. Vanwege een erfelijke aandoening (FSGS) heb ik een verslechterde nierwerking. Door deze erfelijke aandoening kan ik geen nier ontvangen van mijn kinderen of familie, hoe graag zij dit ook zouden willen doen.

Mijn nierfunctie is 14% en ik ben op dit moment transplantabel. En de meest ideale situatie is dat ik op korte termijn een nier mag ontvangen, om dialyse voor te zijn. Ik sta volop in het leven en ben positief ingesteld. Ik werk 32 uur per week, vanuit huis. Als hobby schilder ik graag en houd ik mij graag bezig met tuinieren. Ik heb een gezin waarmee ik nog veel wil ondernemen en ik wil mijn dagelijkse routine weer oppakken en plannen maken voor de toekomst.

Het zou fantastisch zijn als ik me weer energieker zou gaan voelen, zodat ik weer een stuk kan wandelen en/of fietsen!”

Reacties graag naar: info@doneereennierbijleven.nl