Francisca Brinks Siepel (O, UMCG)

Wie helpt Francisca Brinks Siepel?

Vandaag delen we de oproep van Francisca uit Rijssen, 56 jaar, bloedgroep O. Francisca is bekend in het UMCG, Groningen.

“Mijn naam is Francisca. Ik heb (familiaire) cystenieren. Ik heb cystes in de nieren, hierdoor gaan de filters in de nieren kapot. Mijn nieren zijn wel 3 x zo groot als normaal. Hierdoor komen andere organen in de verdrukking. Daarnaast heb ik Aorta Dissectie B, een hoge bloeddruk en cystes in de lever.

De laatste 3 jaar is mijn nierfunctie erg gezakt: zit nu op 20 %. Ik dialyseer nog niet, ben wel transplantabel. Ik had een donor, maar die mag helaas geen nier doneren.

Ik ben weduwe, heb 3 uitwonende kinderen. Helaas kunnen mijn kinderen niet doneren, mijn familie kan helaas ook niet doneren. Daarom doe ik hier mijn oproep: ik hoop op deze manier een donor te vinden. Ik hoop dat jullie dit willen delen voor mij” Met vriendelijke groet, Francisca”

Lieve mensen, natuurlijk gaan we er weer voor! ??Liken/volgen van onze Facebookpagina vergroot ook het bereik: hoe meer bekendheid hoe beter?

Reacties graag mailen naar: info@doneereennierbijleven.nl

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting. Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.