Mimoun Kamhi (AB+, Erasmus MC)

Update 8-7-2022

Helaas is de nierfunctie van Mimoun gezakt naar 4% en is hij begonnen met dialyseren. Meer info over nierdonatie bij leven? Mail: info@doneereennierbijleven.nl

Wie helpt Mimoun?

Vandaag delen we de oproep van Mimoun, 35 jaar, uit Rotterdam. Zijn bloedgroep is AB-Positief. Nierfunctie 9%.

“Goedendag, Mijn naam is Mimoun. Ik ben 35 jaar jong, geboren en getogen in Rotterdam, en woon samen met mijn lieve vrouw en twee kleine kinderen in deze mooie stad.

Ik ben niet zo snel geneigd om mijn verhaal online te plaatsen, maar zie geen andere keus. Onlangs heb ik mij laten onderzoeken in het ziekenhuis, omdat ik mij al een tijd niet goed voelde en wazig begon te zien. Na bloedprikken en andere behandelingen heeft de dokter mij direct verteld dat mijn nieren onherstelbaar beschadigd zijn. Ze werken beiden voor nog maar 9%. De klap kwam nogal hard aan. Na een lange tijd nadenken en nog geen donor kunnen vinden, wend ik mij tot u.

Mijn bloedgroep is AB positief, antistoffen negatief. Ik sta op de wachtlijst, maar aangezien mijn nierfunctie al op 9% staat, weet ik niet of ik nog lang kan wachten.

Ik zou er graag voor mijn twee jonge kinderen willen zijn (7 en 5 jaar oud) en ze willen zien opgroeien. Daarom doe ik via deze weg een oproep.

Vriendelijke groet,Mimoun”

Overweeg jij om een nier te doneren aan Mimoun? Mail ons!! Info@doneereennierbijleven.nl www.doneereennierbijleven.nl

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting. Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.