Karin Kol (B+, Erasmus MC)

Wie helpt Karin Kol?

Vandaag delen we de oproep Karin, 65 jaar, uit Vlaardingen.

Haar bloedgroep is B-Pos. Nierfunctie 19/20%. Dialyseert: nog niet, wordt besproken Transplantabel. Traject verloop in het EMC Rotterdam

“Hallo,Mijn naam is Karin Kol, ik ben in april 65 jaar geworden. Mijn beide nieren zijn verschrompeld en ik heb een kleine cyste. Ik dialyseer nog niet, maar het zit er aan te komen. Binnenkort word ik geopereerd.

Niertransplantatie is al mogelijk voordat iemand gaat dialyseren. Dialyseren heeft negatieve gevolgen, die zouden voorkomen kunnen worden als ik een nierdonor vind voordat de dialyse begint.

Helaas is er in mijn omgeving niemand die kan/mag doneren. Vandaar deze oproep: wie zou mij willen helpen?

Ik hoop op een levende engel. Dank u wel,Karin Kol”

?Liken/volgen van deze fb-pagina helpt? Hoe groter het bereik, hoe groter de kans op het vinden van een matchende donor ?

Wilt u meer informatie over nierdonatie bij leven? Mail ons: info@doneereennierbijleven.nl Meer info ook op onze website www.doneereennierbijleven.nl

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting. Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.