Elise Willeboordse (O pos, Erasmus MC)

Wie helpt Elise Willeboordse?

Vandaag delen we de oproep van Elise Willeboordse, 18 jaar, uit Gapinge.

Haar bloedgroep is O pos. Nierfunctie: 17 %. Dialyseert: nog niet. Is transplantabel Traject verloopt in Erasmus MC Rotterdam

” Mijn naam is Elise Willeboordse,

Op 30 juli 2004 ben ik geboren, ik woon in Gapinge bij mijn ouders, broertje en ons hondje Snoopy.

Toen ik 10 jaar oud was, begin 2015 werk ik ziek. Wat aanvankelijk buikgriep leek bleek ernstige nierproblemen te zijn, toen nog 25% nierfunctie. Met allerlei behandelingen werd geprobeerd om mijn nierfunctie te behouden, maar op 12 mei 2015 moest ik starten met dialyseren.

De dialyse was een pittige fase waarin mijn ontwikkeling stil stond, letterlijk overleven, vochtbeperking en streng dieet en altijd erg moe…

Ik stond op de wachtlijst voor een donornier en 9 januari 2017 kwam daar dat verlossende telefoontje; er is een match!

Na de transplantatie gaat het redelijk: ik haal mijn middelbare school diploma en ga naar het MBO. Ik wil graag met kinderen werken.

Maar nu blijkt mijn nierfunctie zo gedaald te zijn dat ik op zoek moet naar een donor, iemand die mij mijn toekomst kan en wil teruggeven!

Om dialyseren te kunnen voorkomen ben ik daarom op zoek naar een donor.Wil jij mijn donor zijn?Wil jij mijn oproep delen? Alvast heel erg bedankt!!

Groeten, Elise”

Liken van deze Facebookpagina vergroot het bereik

Meer info: mailen naar info@doneereennierbijleven.nl www.doneereennierbijleven.nl( Op onze website staan ook ervaringen van andere nierdonoren)

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting. Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.