Jan Gosselink (O+, Radboud UMC)

Vandaag delen we de hernieuwde oproep van Jan Gosselink, 64 jaar, uit Ulft.

Zijn bloedgroep is O-Pos. Nierfunctie: 5 %. Dialyseert. Is transplantabel. Traject verloopt in Radboud Nijmegen.

“Mijn naam is Jan Gosselink, 64 jaar, getrouwd, een dochter van 33 jaar en een zoon van 31 jaar en woonachtig in de achterhoek.

Afgelopen jaar is mijn oproep geplaatst. Helaas is het ons niet gelukt om in onze omgeving of via de oproep een donor te vinden die matcht.

Het afgelopen jaar is mijn nierfunctie gedaald van 12 % naar 5 %. Dit betekent voor mij dat ik volgende week toch helaas moet starten met dialyseren (PD).

Helaas kom je pas op de wachtlijst voor een nier van een overleden donor vanaf de eerste dag dat je begint met dialyseren. De wachttijd is gemiddeld 3 jaar.

Vandaar nogmaals mijn oproep: Wie zou mij willen helpen aan een “nieuw leven” door middel van nierdonatie bij leven?

Het helpt mij enorm als mijn oproep zoveel mogelijk gedeeld wordt, alvast hartelijk bedankt als ook jij mijn oproep zou willen delen! Met vriendelijke groet, Jan

Liken van onze Facebookpagina vergroot het bereik.

Meer info: mailen naar info@doneereennierbijleven.nl

Op deze website staan ook ervaringen van andere nierdonoren.

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting.

Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.