Samier Bakridi (O+, Erasmus MC Rotterdam)

Wie helpt Samier Bakridi?

Vandaag delen we de oproep van Samier Bakridi, 36 jaar uit Rijswijk.

Zijn bloedgroep is: O-Pos

Nierfunctie: 4 %

Dialyseert: ja

Transplantabel: ja

Traject verloopt in: Erasmus MC Rotterdam

“Hallo,

Lang heb ik getwijfeld over het plaatsen van deze oproep.

Het is namelijk nogal wat. Iemand vragen om belangeloos je leven te redden.

Maar uiteindelijk nu toch maar een poging gewaagd om iets op papier te krijgen.

Mijn naam is Samier Bakridi en ik ben 36 jaar jong. Ik heb een vrouw en 2 hele jonge kinderen (1,5 + 0 jaar). Helaas heb ik nierschade, waardoor mijn nieren nu nog maar voor 4% functioneren. Op dit moment staat m’n hele leven op z’n kop door dit slechte nieuws, vandaar dat ik ook deze oproep plaats in de hoop om een reddende engel te vinden.

De nierschade is allemaal supersnel gegaan (progressief). In korte tijd is mijn nierfunctie gedaald naar 4%. Ik zit nu in het eindstadium nierfalen.

Momenteel ben ik aan het dialyseren en valt dat mij heel zwaar.

In de afgelopen maanden heb ik in mijn directe omgeving gezocht naar een donor, maar dit heeft helaas niks opgeleverd. Via deze weg probeer ik daarom een reddende engel te vinden die zijn of haar nier aan mij zou willen doneren.

Dit is nogal wat, daar ben ik me van bewust. Maar helaas is het voor mij letterlijk van levensbelang en kan het ervoor zorgen dat ik mijn leven weer kan leiden als een ‘’normaal gezond mens’’. Ook wil ik graag mijn kinderen zien opgroeien en er voor ze zijn zoals elke jonge vader dat zou willen. Heb jij bloedgroep O (een ander bloedgroep is ook mogelijk) en zou jij mijn reddende engel kunnen zijn?

Ik wil u bedanken dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te lezen en ik zou het waarderen als u dit bericht wilt delen en liken.

Overweeg jij nierdonatie bij leven?

Wil jij mij helpen?

Neem dan contact op met Stichting Doneer een Nier bij Leven via de mail:

Info@doneereennierbijleven.nl.

Met vriendelijke groet,

Samier”

Liken en delen van dit bericht helpt 🙏

Liken van onze Facebookpagina helpt ook🙏

Hoe groter het bereik…..hoe meer bekendheid….hoe groter de kans op het vinden van een match.

Wilt u meer informatie over nierdonatie bij leven?

Mail ons: info@doneereennierbijleven.nl

Meer info: www.doneereennierbijleven.nl

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven en een oproep te kunnen plaatsen.

Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting.

Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.