José Lodge (O-, Radboud UMC)

Vandaag delen we de oproep van José Lodge, 70 jaar, uit Overlangel

Haar bloedgroep is O-Neg

Nierfunctie 13 %

Dialyseert nog niet

Transplantabel

Traject: verloopt in het Radboud UMC Nijmegen

“Beste lezers,

Mijn naam is José. Ik ben geboren met 1 nier en helaas is deze nier inmiddels versleten.

Ik ben zelf op zoek gegaan naar een nierdonor en had er ook 1.

Mijn situatie is een beetje tragisch te noemen. Ik had een levende nierdonor (vriendin) en wij waren vorig jaar oktober een match bevonden. De transplantatie zou deze maand oktober plaatsvinden i.v.m. mijn verslechterde nierfunctie. De donor werd onlangs opgeroepen om te worden voorbereid op de operatie maar werd door de uroloog alsnog afgekeurd. Jullie snappen dat ik natuurlijk in shock was, want ik had niet meer verder gezocht naar een nieuwe donor.

Ik doe er nu alles aan om toch, vóórdat ik dialyse nodig heb, een nier te vinden. Ik heb mijn hoop op alle mensen ingezet die mijn bericht hebben gelezen en gehoord. Ik hoop natuurlijk ook dat ik via dit kanaal een nier ga vinden.

Ik leid een zeer actief leven -reizen en sporten- doe inmiddels veel vrijwilligerswerk en ik wil graag nog vele wandelingen maken met mijn jonge labradoedel.

Daarom mijn vraag: wie zou mij willen helpen? Mocht je niet kunnen of willen doneren, zou je dan mijn oproep willen delen? Dank je wel!!

Met vriendelijke groet,

José”

Liken en delen van dit bericht helpt 🙏

Liken van onze Facebookpagina helpt ook🙏

Hoe groter het bereik…..hoe meer bekendheid….hoe groter de kans op het vinden van een match.

Wilt u meer informatie over nierdonatie bij leven?

Mail ons: info@doneereennierbijleven.nl

Meer info: www.doneereennierbijleven.nl

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven en een oproep te kunnen plaatsen.

Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting.

Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.