Tessa de Boer (AB+. Erasmus MC)

Update: oktober 2023

Op verziek van Tessa plaatsen wij onderstaande update.

Afgelopen september heeft zij een nier ontvangen van een overleden donor.

Na ernstige complicaties begint de nier inmiddels te werken.

Tessa we wensen je toe dat je nier het goed gaat doen en je overige klachten ook opgelost/behandeld kunnen worden zodat je weer meer vrijheid krijgt om samen met je dochter van jullie toekomst te kunnen genieten. Heel veel sterkte gewenst.

Wie helpt Tessa de Boer?

Vandaag delen we de oproep van Tessa de Boer, 47 jaar, uit Hoogerheide.

Haar bloedgroep is AB-positief. Nierfunctie is 0 %. Dialyseert. Is transplantabel. Traject verloopt in het Erasmus Rotterdam.

“Hallo, ik ben Tessa, 47 jaar, en heb terminale nierinsufficiëntie, daarbij heb ik ook een aangeboren hartkleppenafwijking waardoor ik twee maal een open hart operatie heb ondergaan en nu “gerenoveerd ben met twee mechanische hartkleppen en een pacemaker”.

Op dit moment gaan mijn bloedwaarden steeds meer achteruit, ik had een donor maar die is niet geschikt bevonden. Ik sta wel op de wachtlijst bij het Erasmus Rotterdam voor een nieuwe nier maar de wachtlijst is zo lang dat ik daar niet op kan wachten.

Daarom doe ik deze oproep, hoop doet leven toch ?

Ik wil sowieso nog wat langer in het leven van mijn dochter kunnen blijven, haar zien opgroeien en nog leuke dingen met haar kunnen ondernemen. Ik zou zo graag een “2e levenskans” krijgen en gewoon weer dingen kunnen doen die iedereen kan, zoals: werken, een paar daagjes weg. Wegens mijn dialyse is dat gewoon niet mogelijk. Ik heb ook twee katten waar ik nog langer van wil genieten. Ik wil me zo graag gewoon weer een mens voelen.

Daarom mijn vraag: wie o wie wilt mijn leven redden?

Hartelijke groeten van Tessa.”

Overweeg jij om een nier te doneren? Wil je meer info ontvangen? Mail ons: Info@doneereennierbijleven.nl. Op onze website www.doneereennierbijleven.nl vind je meer informatie, ook kun je daar ervaringen lezen van andere nierdonoren.

Likenvolgen van onze Facebookpagina helpt mee aan een zo groot mogelijk bereik. Hoe groter ons bereik, hoe meer bekendheid, hoe groter de kans op het vinden van een donor.

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting. Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.