Cafiye Yesildal (B pos, Erasmus MC)

Wie helpt Cafiye Yesildal?

Vandaag delen we de oproep van Cafiye, 46 jaar uit Tilburg

Haar bloedgroep is: B-Pos

Nierfunctie: 5 %

Dialyseert: ja, 3 jaar

Transplantabel

Traject verloopt in: Erasmus MC Rotterdam

Donor gezocht met bloedgroep B of O

“Beste allemaal,

Ik ben Cafiye en ik ben een huisvrouw, en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen.

Ik ben een alleenstaande moeder en ik woon samen met mijn kind. Mijn dagen bestaan uit zorgen voor mijn kind en het huishouden draaiende houden. Maar de laatste jaren heeft mijn gezondheid een flinke deuk opgelopen door nierfalen.

Mijn bloedgroep is B positief en mijn nierfunctie is momenteel slechts 5 %. Ik ben transplantabel en ik dialyseer al drie lange jaren. Elke dag word ik geconfronteerd met de realiteit van mijn ziekte. Het is een strijd die ik dagelijks moet aangaan, een gevecht dat ik niet alleen kan winnen.

Mijn aandoening, niercysten, is erfelijk en ik weet hoe het mijn familie heeft getroffen. Maar ik wil niet dat mijn kind hetzelfde lot ondergaat. Daarom heb ik besloten om alles te doen wat in mijn macht ligt om een nieuwe kans op leven te krijgen.

Ik heb mijn situatie besproken met mijn artsen, en hoewel ik op de wachtlijst sta voor een transplantatie, is er nog geen zicht op een geschikte donor. Ik heb geen grote familie die me kan helpen, dus ik sta hier, met een sprankje hoop en een smeekbede aan jullie allen.

Ik wil nog zo graag bij mijn kinderen zijn, ze zien opgroeien, hun successen vieren en hen bijstaan in moeilijke tijden. Maar mijn gezondheid laat het niet toe. Ik ben beperkt in mijn doen en laten, elke dag is een gevecht tegen vermoeidheid en pijn.

Daarom richt ik me tot jullie, tot degenen die misschien bereid zijn om een geschenk van leven te geven. Als u overweegt om een nier af te staan, als u bloedgroep B heeft en een positieve kijk op het redden van een leven, dan smeek ik u om contact met mij op te nemen via Stichting Doneer een Nier bij Leven.

Ik begrijp dat dit een enorme stap is, maar voor mij betekent het de wereld. Het betekent hoop, het betekent leven. En ik ben bereid om alles te doen wat nodig is om dat leven terug te krijgen.

Dank u voor het lezen van mijn verhaal en voor uw mogelijke steun.

Met vriendelijke groet,

Cafiye Yesildal”

Liken/volgen van onze fb-pagina helpt🍀

Hoe groter het bereik, hoe groter de kans op het vinden van een matchende donor 🍀

Wilt u meer informatie over nierdonatie bij leven?

Mail ons: info@doneereennierbijleven.nl

Meer info ook op onze website www.doneereennierbijleven.nl

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting.

Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven