Fenna Strating (B+, UMCG)

update mei 2024

“Super blij en trots op mijn donor. Vorige week een niertransplantatie gehad. Na vijf jaar dialyse. Het gaat prima. De uitslagen zijn super. Een blije trotse vrouw🙏🍀🙋‍♀️

Wie helpt Fenna Strating?

Vandaag delen we de oproep van Fenna uit Ter Apel, 57 jaar, bloedgroep B-Pos. Fenna is bekend in het UMCG, Groningen.

“Mijn naam is Fenna Strating. Ik heb cystenieren. 18 jaar geleden kreeg ik de ziekte van Pfeiffer. Ik kwam terecht bij een internist en toen bleek ik al wat nierschade te hebben. Al die jaren ben ik onder controle gebleven.

Sinds 5 jaar ben ik gestopt met werken, mijn nieren zaten onder de 30%. Ik sta sinds april 2019 op de wachtlijst voor een donornier en dialyseer nu 2,5 jaar. Inmiddels heb ik nog een nierfunctie van 4%.

Ik ben met 3 levende donoren bezig geweest, helaas is dat niets geworden. Ik hoop door hier mijn oproep te doen dat het bereik groter is en dat ik een donor vind. Ik hoop dat jullie dit willen delen voor mij. Met vriendelijke groet, Fenna”

Lieve mensen, wij helpen Fenna graag. 57 jaar, een leeftijd om nog van zoveel te genieten! Het moet toch lukken om ook voor haar een donor te vinden ??

Reacties graag mailen naar: info@doneereennierbijleven.nl. Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting. Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.