Memmes Aouad

UPDATE: Memmes heeft inmiddels een match gevonden met een donor bij leven. Dit via een cross over traject. Als bij de laatste controles alles goed blijft wordt zij eind oktober getransplanteerd. Wij wensen de ontvanger en donor veel sterkte met het herstel een een gezond leven.

Hallo, Ik ben Memmes, 47 jaar oud. Ik heb bloedgroep 0  (positief) en ben op zoek naar een donor . Het liefst iemand met O positief, maar mensen met een andere bloedgroep kunnen zich ook melden, daar is dan weer een ander traject voor.

Als gevolg van het nefrotisch syndroom zijn mijn nieren in de loop der jaren achteruit gegaan. Met 5% nierfunctie ben ik 2 maanden geleden begonnen met dialyseren. Dat betekend 3 nachten 8 uur aan een dialyse apparaat. Dit heeft een behoorlijke beperking op mijn dagelijkse leven.

Ik sta nog volop in het leven. Ik heb een gezin waar ik nog veel mee wil ondernemen. Ik wil mijn dagelijks routine weer oppakken en plannen maken voor de toekomst. Ik zou ook zo graag weer willen sporten zonder heel erg moe te zijn. Ik zit in een dames voetbalteam en zou dit zo graag volledig weer op willen pakken.

Ik heb er best lang over nagedacht of ik wel of niet een oproep moet plaatsen. Maar goed, als je niet veel keus meer hebt dan is dit een goede mogelijkheid om een eventuele donor te vinden.