Gaspard Estourgie (AB, Erasmus MC)

Wie helpt Gaspard Estourgie?

Vandaag delen we de oproep van Gaspard Estourgie, 50 jaar uit Rotterdam

Zijn bloedgroep is: AB

Nierfunctie: 6 %

Dialyseert: ja

Transplantabel: ja

Traject verloopt in: Erasmus MC R’dam

“Mijn naam is Gaspard Estourgie, 50 jaar, LAT relatie en alleenstaande vader van een zoon van bijna 16 jaar en co ouder van twee tweelingdochters van 12 jaar.

Jarenlange ongemerkte heel hoge bloeddruk heeft een spoor van ellende veroorzaakt. Vaatproblemen en onherstelbare schade aan mijn nieren als gevolg. De bloeddruk is nu gelukkig onder controle maar mijn nieren functioneren op dit moment nog voor slechts 6%.

Lang heb ik getwijfeld of ik deze oproep zou plaatsen, maar de mogelijk lange wachttijd bij Eurotransplant en vooral de te verwachten langere levensduur van de getransplanteerde nier bij vrijwillige donatie heeft me ervan overtuigd deze oproep te plaatsen.

Onder het mom ‘durf te vragen’ bij deze:

Wie o wie denkt erover om vrijwillig een nier af te staan? Dat kan in veel gevallen. Laat u zich hierover informeren en meldt u zich alstublieft aan als nierdonor voor mij. Vanwege mijn bloedgroep AB match ik met elke bloedgroep. Ik kom graag met u in contact.

Met vriendelijke groet,

Gaspard Estourgie”

Liken van onze Facebookpagina helpt🙏

Hoe groter het bereik…..hoe meer bekendheid….hoe groter de kans op het vinden van een match.

Wilt u meer informatie over nierdonatie bij leven?

Mail ons: info@doneereennierbijleven.nl

Meer info op deze site.

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven en een oproep te kunnen plaatsen.

Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting.

Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.