Casper Tel (O+, LUMC)

En dan ineens komt er een oproep voorbij uit onze eigen woonplaats, Alphen aan den Rijn. Fijn dat er meerdere mensen waren die Casper attent maakten op onze stichting.

Hierbij delen we de oproep van Casper Tel, 22 jaar, bloedgroep O positief.

“Hey iedereen, Mijn naam is Casper Tel en ik ben 22 jaar. Ik ben sinds april nierpatiënt geworden maar daarvoor voelde ik mij al heel slecht, weinig energie geen eetlust veel vocht in mij benen. De vrijdag van 9 april heb ik bij het Alrijne ziekenhuis in Alphen aan den Rijn bloed laten prikken om te kijken of er misschien iets in mijn bloed zat wat mij ziek maakte. Dezelfde avond werd ik gebeld door iemand van het Alrijne en die zei ik dat z.s.m. naar het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp moest komen, want mijn bloedgehalte was zodanig laag dat het alarmbellen liet rinkelen. Toen ik in het ziekenhuis was werd er tegen mij gezegd dat ik mijn nierfunctie nog maar 2% was. Als ik die avond niet in het ziekenhuis lag had ik dit waarschijnlijk niet meer kunnen typen.

Ik dialyseer nu 3x in de week 4 uur lang per keer, ik ben onwijs blij dat deze techniek bestaat want zonder dialyseren ben ik er niet meer. Maar toch is dit niet echt leven het is meer overleven, en ik ben 22 jaar en wil nog zoveel dingen doen zoals, reizen, feesten en een gave studie doen zonder bezig te zijn met dialyse. Ik hoop dat ik met dit bericht mensen kan bereiken die in staat zijn om iets goeds te doen, want echt waar je zou mij hier onwijs mij helpen. Alvast bedankt voor de moeite en het delen! Mvg,Casper Tel”

Reacties / informatie vragen kan door te mailen naar Stichting Doneer een Nier bij Leven. Mail: info@doneereennierbijleven.nl. – Liken van onze Facebookpagina vergroot het bereik