Devinder Anand (A+, LUMC)

Wie helpt mevrouw Anand?

Vandaag delen we de oproep van mevrouw Anand, 69 jaar, uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Haar bloedgroep is A-Pos. Nierfunctie 3 %. Dialyseert: 3 x per week. Transplantabel. Traject verloop in het LUMC

“Ik ben Devinder Kaur Anand, roepnaam Rani. Ik ben 69 jaar, door het langdurig gebruik van medicijnen en vanwege een infectie zijn mijn nieren slecht geworden. In Juni 2020 heb ik acute nierfalen gehad en ben gaan dialyseren, het kwaad is al geschied. Naast nierfalen heb ik diabetes type II. Mijn 4 kinderen en 4 aangetrouwde kinderen zijn al onderzocht, maar helaas zijn geen van hun medisch geschikt om aan mij een nier te doneren.

Ik ben tot nu toe transplantabel maar mijn gezondheid zwakt met de dag een beetje af . Drie keer per week ben ik 5 uurtjes in het ziekenhuis en de overige dagen ben ik alleen moe en lig ik op de bank. Ik ben altijd een bescheiden persoon geweest en nooit een stap terug gedaan om een helpende hand te bieden. Nu zijn ik en mijn familie wanhopig en hebben u hulp nodig. Wie kan mijn reddende engel zijn?

Mijn familie en ik begrijpen dat het doneren de nodige inspanningen en morele ondersteuning vereist. Wij zijn volledig welwillend en zullen in het voortraject zowel nazorg onze volle ondersteuning bieden aan een donor.”

?Liken/volgen van onze Facebook-pagina helpt? Hoe groter het bereik, hoe groter de kans op het vinden van een matchende donor ?

Wilt u meer informatie over nierdonatie bij leven? Mail ons: info@doneereennierbijleven.nl Meer info ook op onze website www.doneereennierbijleven.nl

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting. Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.