Anshela Kalpoe (AB+, Erasmus MC)

Vandaag delen we de oproep van Anshela Kalpoe, 43 jaar, uit Vlissingen.

Haar bloedgroep is AB-positief. Nierfunctie is 16 %. .Dialyseert nog niet, in pre-dialyse fase Is transplantabel. Traject verloop in het Erasmus MC R’dam

” Hallo, Ik ben Anshela. Ik ben 43 jaar en ik woon samen met mijn partner in Vlissingen.

Ik heb nierfalen, dit is ontstaan doordat ik sarcoidise heb. In 2016 heb ik daarom een niertransplantatie gehad.

Helaas is mijn nierfunctie momenteel slechts 16% en daardoor zit ik momenteel weer in de pre-dialyse fase.

Ik zou heel graag weer mijn kwaliteit van leven terug krijgen. Daarom ben ik opnieuw op zoek naar een donor die aan mij een nier zou willen doneren.

Mijn bloedgroep is AB. Dit betekent dat ik een nier kan ontvangen van iemand met bloedgroep O, A, B of AB. Jij zou mij erg helpen als jij mijn donor wil worden 🍀

Wil je meer informatie? Mail dan: info@doneereennierbijleven.nl.

Met vriendelijke groet, Anshela”

Overweeg jij om een nier te doneren? Wil je meer info ontvangen? Mail ons: Info@doneereennierbijleven.nl. Op onze website www.doneereennierbijleven.nl vind je meer informatie, ook kun je daar ervaringen lezen van andere nierdonoren.

Liken/volgen van onze Facebookpagina helpt mee aan een zo groot mogelijk bereik. Hoe groter ons bereik, hoe meer bekendheid, hoe groter de kans op het vinden van een donor.

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting. Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.