Carol Marinus (O, UMC Utrecht)

Vandaag delen we de oproep van Carol Marinus, 58 jaar uit Zeewolde

Haar bloedgroep is: O

Nierfunctie: 5 %

Dialyseert: ja

Transplantabel

Traject verloopt in het UMC Utrecht

“Mijn naam is Carol Marinus en ik ben gelukkig getrouwd, een trotse moeder van 2 geweldige dochters en 2 schoonzoons.

28 januari 2022…ik werd gebeld door de huisarts: ik moest me direct melden bij SEH. Na een jaarlijkse controle waren mijn beide nieren plotseling gefaald. Niet veel later werd ik getroffen door een aantal herseninfarcten en in diezelfde periode is de auto-imuumziekte SLE bij mij geconstateerd.

Ik heb eerder moeten vechten in verband met mijn vaten die zo slecht functioneerden dat ik van geluk mag spreken dat m’n onderbeen bespaard is gebleven. Tevens was bij mij borstkanker geconstateerd, ook deze strijd heb ik gewonnen!

Echter kan ik zelf niets meer doen om mijn nierfalen te verhelpen en beter te worden. Het maakt mij zo verdrietig en heeft dusdanig effect op mijn dagelijks leven dat ik veel minder met m’n gezin kan ondernemen.

Hoe erg ik het ook vind (en ben mij ervan bewust dat dit geen makkelijke vraag is), maar ik ben gewoon gedwongen om niets anders te doen dan nu te gaan handelen zoals het UMC Utrecht vraagt,..

Bij deze: mocht ik een nier gedoneerd krijgen, buiten dat ik dan ontzettend dankbaar ben, zou dat niet alleen voor mij maar ook voor mijn man, kinderen en dierbaren zoveel betekenen.

Wij kunnen nog lang niet zonder elkaar.

Hartelijk dank alvast voor het lezen en misschien overweging en misschien wel schenking van een nier….

Liefs Carol”

Liken van onze Facebookpagina helpt🙏

Hoe groter het bereik…..hoe meer bekendheid….hoe groter de kans op het vinden van een match.

Wilt u meer informatie over nierdonatie bij leven?

Mail ons: info@doneereennierbijleven.nl

Meer info op deze website.

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven en een oproep te kunnen plaatsen.

Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting.

Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.