Arnoud Strucker (A+, LUMC)

Vandaag delen we de oproep van Arnoud Strucker, 52 jaar, uit Breda. Zijn bloedgroep is A-Pos. Nierfunctie 3 %. Dialyseert. Transplantabel. Traject verloop in het LUMC Leiden.

Soms moeten we in ons leven anderen helpen , iets doen om het leven van een mens te kunnen redden/verlengen.

Hallo, Ik ben Arnoud Strucker, 52 jaar oud en woonachtig in Breda. In februari 2020 deed ik mee aan een niercheck. Daar uit bleek dat ik Cystenieren heb en op dat moment nog een nierfunctie van 7% had.

Cystenieren zijn blaasjes op beide nieren die steeds groter worden en uiteindelijk zullen mijn nieren stoppen met werken.

Sinds maart 2022 ben ik gestart met dialyse in de vorm van buikspoelen (apd) met een machine, 7 nachten per week 8 uur lang aan de machine. Inmiddels (Januari 2023) is mijn nierfunctie verder gedaald naar 3%. Ik heb bloedgroep A positief.

Ondanks mijn nierziekte ben ik nog steeds werkzaam in een magazijn, 40 uur per week in 2 ploegendienst. Dit doe ik met aangepaste werktijden ivm de dialyse. Uiteraard ben ik bij familie/vrienden/kennissen op zoek gegaan naar een geschikte donor.

Helaas heb ik door verschillende redenen geen donor kunnen vinden. Graag wil ik via deze weg een oproep doen aan mensen die een nier zouden willen doneren aan mij zodat ik mijn leven weer terug kan oppakken en te kunnen verlengen.

Het helpt mij enorm als u deze oproep zou willen delen zodat het bereik groter kan worden. Heel hartelijk dank voor het lezen van deze oproep. Groeten, Arnoud Strucker

Wil jij helpen / meer informatie over nierdonatie bij leven?

Mail ons: info@doneereennierbijleven.nl Op onze website www.doneereennierbijleven.nl staan o.a. ervaringen van andere nierdonoren.

🙏Liken van onze Facebookpagina helpt 🙏 Hoe groter het bereik…..hoe meer bekendheid….hoe groter de kans op het vinden van een match.

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven en een oproep te kunnen plaatsen. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting. Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.