Monique Brouwers (O+)

Wie helpt Monique?

Vandaag delen we de oproep van Monique Brouwers, 61 jaar, uit Eygelshoven

Haar bloedgroep is O-Pos

Nierfunctie: 3 %

Dialyseert: ja

“Beste lezers,

Mijn naam is Monique Brouwers, ben een 61-jarige vrouw en leef een gelukkig leven met mijn man. We genieten zoveel mogelijk van onze kleinkinderen, maar door mijn ziekte kan ik steeds minder actief meedoen.

Helaas ben ik gediagnosticeerd met het nefrotisch syndroom. Op dit moment bedraagt mijn nierfunctie slechts 3 %, wat betekent dat ik dringend een nieuwe nier nodig heb om verder te kunnen gaan met mijn leven.

Momenteel dialyseer ik 3 x per week in het Zuyderland in Heerlen.

Mijn grootste wens is om weer volledig te kunnen genieten van het leven, om uitstapjes te maken met mijn kleinkinderen zonder de beperkingen die mijn huidige nierproblemen met zich meebrengen.

Met de gedachte aan een nieuwe nier gaat er voor mij letterlijk een nieuwe wereld open, vol mogelijkheden en kansen.

Daarom doe ik een dringende oproep aan iedereen die mijn verhaal leest en mogelijk een geschikte donor is: wil jij mij helpen??

Mijn bloedgroep is O, mocht je een andere bloedgroep hebben ook dan zijn er mogelijkheden! Dus als je dezelfde bloedgroep hebt en bereid bent om een nier af te staan, ben je mijn held.

Ook wanneer je wel een nier wilt afstaan aan mij, maar de bloedgroep niet matcht zijn er tal van mogelijkheden. Jouw genereuze daad zou niet alleen mijn leven veranderen, maar ook dat van mijn geliefden.

Het helpt mij ook enorm als je mijn oproep wilt delen op je eigen Social Media.

Met vriendelijke groet,

Monique”

– Liken van deze Facebookpagina vergroot het bereik

Hoe groter het bereik, hoe meer bekendheid, hoe groter de kans op het vinden van een donornier/match.

Meer info: mailen naar info@doneereennierbijleven.nll

Op deze website staan ook ervaringen van andere nierdonoren.

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting.

Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.