Uzma Bukhari (O+, AMC Amsterdam)

Vandaag delen we de oproep van Uzma Bukhari, 46 jaar, uit Amsterdam

Haar bloedgroep is O-Pos

Nierfunctie 13 %

Dialyseert nog niet

Transplantabel

Traject: gaat verlopen in AMC Amsterdam

“Beste lezers,

Ik ben Uzma en ik ben 46 jaar oud. Ik woon samen thuis met mijn gehandicapte man en 2 kinderen. Ik lijd al 13 jaar aan diabetes en heb op 22 januari 2023 een beroerte gehad.

Nu ik wat beter ben door mijn beroerte, heb ik te horen gekregen dat ik ook een chronische nierziekte heb en mijn nierfunctie op dit moment 13 % is. Mijn bloedgroep is O-positief.

Mijn kinderen zijn nog jong en ik zorg voor mijn man. Ik heb al een zware tijd achter de rug gehad na de hersenbloeding van mijn man, mijn herseninfarct en nu nog dit erbij. Mijn kinderen en man hebben mij erg nodig en daarom hoop ik dat ik voor hun beter kan worden en snel een donor kan vinden die mij de kans biedt om mijn leven verder te kunnen leven.

Met vriendelijke groet,

Uzma Bukhari”

Liken van onze Facebookpagina helpt ook🙏

Hoe groter het bereik…..hoe meer bekendheid….hoe groter de kans op het vinden van een match.

Wilt u meer informatie over nierdonatie bij leven?

Mail ons: info@doneereennierbijleven.nl

Meer info op deze site.

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven en een oproep te kunnen plaatsen.

Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting.

Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.