Tino de Santy (B+, Radboud UMC)

Update november 2022

Vandaag delen we de oproep van Tino de Santy, 62 jaar, uit Groesbeek

Zijn bloedgroep is B-Pos. Nierfunctie 4 %. Dialyseert. Is transplantabel. Traject verloop in het Radboud UMC Nijmegen

We delen vandaag de hernieuwde oproep van Dominique voor haar vader:

“Onze lieve vader (62j) en inmiddels opa is nog steeds op zoek naar een nierdonor. Papa begon vorig jaar maart met buikdialyse (7 dagen in de week). Al snel bleek deze manier niet voldoende te zijn en inmiddels dialyseert papa 3x in de week in het ziekenhuis. De dagen waarop papa niet dialyseert, zijn dagen van bijkomen.

Als zijn kleindochter op bezoek komt wil opa het liefste spelen, wandelen etc. Helaas is dit niet mogelijk…zelfs haar optillen is al een risico.

Daarom zijn wij tot op de dag van vandaag nog steeds op zoek naar een nierdonor voor papa.

Wat zouden wij papa graag weer zien vol energie, zien hoe hij zijn favoriete hobby’s uitoefent en wat gun ik mijn ouders wat rust. Ook gunnen wij ze een lange tijd zonder ziekenhuis en dat ze samen genieten van het leven. Gelukkig heeft papa nog steeds een positieve instelling en de hoop dat we een nierdonor vinden. De dagen dat papa dialyseert proberen wij een beetje leuker te maken door een bezoekje te brengen.

Hartelijk dank alvast, Met vriendelijke groet, Dominique Lagarrigue- de Santy”

Wil jij helpen / meer informatie over nierdonatie bij leven?

Mail ons: info@doneereennierbijleven.nl. Op onze website www.doneereennierbijleven.nl staan o.a. ervaringen van andere nierdonoren.

🙏Liken van onze Facebookpagina helpt 🙏 Hoe groter het bereik…..hoe meer bekendheid….hoe groter de kans op het vinden van een match.

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven en een oproep te kunnen plaatsen. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting. Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.