Ans van de Ree (A+, Erasmus MC)

Vandaag delen we de oproep van Ans van de Ree, 73 jaar, uit Rotterdam.

Haar bloedgroep is A-Positief. Nierfunctie is 7 %. Dialyseert. Is transplantabel. Traject verloop in het Erasmus in Rotterdam

“Ik ben Ans van de Ree,

Ik ben 73 jaar en op zoek naar iemand die een nier aan mij zou willen doneren.

Afgelopen maandag 30 januari zou ik getransplanteerd worden.

Ik deed mee aan een crossover tussen 3 donoren en 3 ontvangers. Ik was klaar voor transplantatie toen een arts mij die maandag om 06.15 uur kwam vertellen dat de keten verbroken was in Leiden en dat de transplantatie niet door kon gaan.

Zo verschrikkelijk voor de 5 mensen, inclusief mijzelf, die hier klaar voor waren. Zo’n teleurstelling.

Ik moest weer dialyseren en op zoek naar een nieuwe donor.

Ik hoop door hier een oproep te doen dat het bereik groot is en ik een donor vind.

Met vriendelijke groet, Ans van de Ree”

Overweeg jij om een nier te doneren? Mail ons: Info@doneereennierbijleven.nl

– Liken van onze Facebookpagina vergroot het bereik

Meer info: mailen naar info@doneereennierbijleven.nl www.doneereennierbijleven.nl (Op onze website staan ook ervaringen van andere nierdonoren)

Onze Stichting ontvangt geen subsidie. Wij vragen geen inschrijfgeld omdat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om zich bij ons in te kunnen schrijven. Dit betekent wel dat wij alles zelf bekostigen. Daarom zijn wij blij met iedere vrijwillige bijdrage. Deze kan overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting. Bankrekeningnummer is NL95ABNA0887699782 tnv Doneer een Nier Leven.