U KUNT ZICH VANAF VANDAAG AANMELDEN ALS NIERPATIENT OF NIERDONOR

Vandaag is officieel bekend gemaakt dat de Stichting Doneren En Transplanteren waar ik als vrijwilliger coördinator donoren was, de activiteiten heeft beëindigd.

Omdat er nog genoeg te doen is op dit vlak is de Stichting Doneer een Nier bij Leven opgericht. Deze stichting heeft hetzelfde doel, namelijk:

  • meer bekendheid voor nierdonatie bij leven
  • nierpatienten en nierdonoren verbinden met elkaar zodat de wachtlijsten korter worden
  • een vraagbaak zijn voor nierpatiënten en nierdonoren.

In verband met de AVG mogen wij niet persoonsgegeven meenemen van de ene stichting naar de andere. Als u al geregistreerd stond bij Stichting Doneren en Transplanteren, verzoeken wij u om u opnieuw in te schrijven bij de nieuwe stichting: Stichting Doneer een Nier bij Leven. 

Daarnaast staan we natuurlijk ook open voor overige nieuwe aanmeldingen van donoren en patiënten.

Email: info@doneereennierbijleven.nl

Met vriendelijke groet,

Rene (voorzitter)
Marianne (secretaris)
Manon (penningmeester)

1 gedachte over “”

  1. Ik had een telefoontje gekregen van het Spaarne Ziekenhuis in de nacht van zondag op maandag .of ik naar het AMC wilde komen voor een donor nier

    Ik raakte in paniek en niemand kon mij brengen .Mijn moeder was 2dagen daarvoor overleden.Ik kon het allemaal niet meer aan.wilde het even kwijt
    Nu zegt iedereen stom dat je niet gegaan bent .Maar als je je zo rot voelt is het een overval als ze zeggen dat het toch nooit gaat gebeuren.

    Beantwoorden

Plaats een reactie